Kosmetiikka

Laaja valikoima kosmetiikkaa

Monipuolisesta kosmetiikka­valikoimastamme löydät kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet.

Autamme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.  Kysy lisää, me olemme apunasi.

Päivin ja öin. Ympäri vuoden. Koko elämän ajan.​

Ruotsalainen ihonhoitosarja Aco sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Aco:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi Aco:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma Aco Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

Erityisesti herkän ihon tarpeisiin

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Pitkäkestoista kosteutusta kaipaavalle herkälle iholle kehitetty ihonhoitosarja.

CeraVe -ihonhoitotuotteet perustuvat edistykselliseen teknologiaan sekä kolmeen tärkeään keramidiin. CeraVe-ihonhoitotuotteista iholle vapautuu vähitellen 24 tunnin ajan kosteuttavia ainesosia ja iho pysyy pehmeänä koko päivän ajan. CeraVe on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja se on suunniteltu vahvistamaan ja uudistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. Tuotteet ovat hajusteettomia.

Hoito, joka muuttaa elämäsi

Ducray-tuotesarja sisältää laajan valikoiman hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita. Ducray-tuotteet sopivat käyttöön, kun ongelmana on esim. kuiva tai rasvainen hilse, voimakkaasti hilseilevä päänahka, ärtynyt kutiava ja hilseilevä päänahka tai voimakkaasti rasvoittuva päänahka. Tuotesarjasta löytyy myös tuotteita hiusten lähtöön ja hiusten vahvistamiseen. Valmisteilla on kliinisesti dokumentoidut hyvät hoitotulokset sekä hellävaraiset, miellyttävät pesuominaisuudet.

 

Herkän ihon hoitosarja sinulle.

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Favora-sarjan kaikki 18 tuotetta ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta.

Herkän ihon asiantuntija.​

La Roche-Posay -tuotteet on kehitetty herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Sarjan tärkeimpänä formulointiperiaatteena on minimalistisuus. Aktiiviainesosat ovat mahdollisimman yksinkertaisia, mutta tehokkaita yhdistelmiä. Tuotteista karsitaan pois ainesosat, jotka voisivat häiritä herkän ihon tasapainoa. Yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa suosittelee tuotesarjaa.

Dermatologista ihonhoitoa herkälle iholle.

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Dermokosmetiikkasarja herkälle iholle

SVR-dermokosmetiikkasarja tarjoaa dermatologisia ratkaisuja herkälle iholle korkeilla aktiiviainepitoisuuksilla. SVR:n optimaaliset aktiiviainepitoisuudet mahdollistavat nopean ja näkyvän tuloksen, mikä on saanut ihotautilääkäreiden ja tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen yli 47 maassa. SVR-tuotteet ovat turvallisia, tehokkaita ja sopivat erinomaisesti herkälle iholle. Vaikka SVR on nopeasti kasvava kosmetiikkasarja, se on edelleen uskollinen arvoilleen, jotka ovat eettinen lähestymistapa, luotettavuus, huippulaatu ja ekologisuus.

Tiivistettyä kauneutta ihollesi

V 10 Plus –sarja tunnistetaan paitsi tehokkaista tuotteistaan, myös japanilaisen kedon väreissä hehkuvista pakkauksistaan. Värien kauneus ja symboliikka ovat tärkeä osa kokemusta, jonka haluamme luoda asiakkaillemme. Koristeellinen ulkokuori ja puhdas, tehokas ihonhoitotuote sen sisällä täydentävät toisiaan – japanilainen estetiikka, perinne ja teknologia kietoutuvat tiiviisti toisiinsa. Sarja on ollut markkinoilla vuodesta 2007, se on maailmanlaajuistesti tunnettu ja moninkertaisesti palkittu innovatiivisuudestaan.

Mukana jokaisessa elämänvaiheessa.

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.